Noodoproep voor steun-stemmen vanuit Nederland op 15 maart

Eelco Keij plaatst de volgende oproep:

De laatste maanden hebben we als team van 25 vrijwilligers, vanuit 9 verschillende landen, hard gewerkt om op te komen voor de Nederlanders in het buitenland en hen zo zichtbaar mogelijk te maken.* Zonder uw donatie, uw steun, uw suggesties en uw adviezen was dit niet mogelijk geweest – heel, heel veel dank daarvoor!

Zoals bekend heeft het zeer gebrekkige stemsysteem voor Nederlanders in het buitenland ontzettend veel bekendheid gekregen de afgelopen 2 weken. Dat is een groot winstpunt: het kan nu niet anders dan dat de politiek het gaat oppakken en verbeteren. Juridisch hebben we het Kort Geding verloren, maar politiek hebben we het gewonnen.

emergency-calls

Maar daarmee is deze campagne zèlf wel deels gefrustreerd: juist een deel van deze mogelijke voorkeurstemmen is niet mogelijk gemaakt. De afgelopen dagen krijg ik in toenemende mate mails van mensen die op me hadden willen stemmen maar dat simpelweg niet kunnen omdat hun stempapieren niet zijn aangekomen. En dat alles omdat de overheid ons niet serieus neemt. Deze postduifmentaliteit moet doorbroken worden!

Vandaar deze klemmende oproep: bel of mail 2 van uw vrienden of familie in Nederland om woensdag aanstaande op mij te stemmen, nr. 39 van D66, en zo ook uw belangen mee te wegen. Liken op Facebook of LinkedIn is tot en met woensdag aanstaande niet voldoende! Onder de noemer “1 + 2 Stemt U Mee” heb ik het ook nog op video gezet, al had ik niet verwacht dat het zo broodnodig zou worden: https://www.youtube.com/watch?v=3V–h5riYA0&feature=youtu.be

Uw tante, oom, vader, moeder, broer, zus, vriend, vriendin, opa, oma, zwager, stiefbroer – wie kunt u bellen?

Op naar de 16.000 voorkeurstemmen!

Hartelijke groet,

Eelco

facebook_opengraph_large_stem39_v3

* veel dank aan Tim, Twan, Pieter, Sander, Benno, Bente, Claudio, Sanne, Kavita, Edith, Jorge, Jan, Toby, Nathan (2x) Jacqueline, Gerdine, Carsten, Ramses, Robin, Kees-Jochem, Mireille, Joris, Frank, Monica PLUS allen die meehielpen aan het organiseren van de lezingen wereldwijd!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s