Muur fotografeert hartje

Vandaag meldden wij ons bij de afdeling Gynaecologie – voor wie de vorige blog heeft gelezen: de “muur”. Na enig zoekwerk stelde men inderdaad vast dat het “kastje” al bloed had geprikt en dat de uitslag waarschijnlijk wel bij de arts op het bureau zou liggen. Dat is dus, zij het met wat zuchten en steunen, goed gegaan, en ook voor de volgende controle bleek men goed te anticiperen: heeft u dan ook net van te voren een afspraak met de hematoloog? Dan kan die vast wel weer HB prikken. En het ging verbazend goed vooruit!

Hartje!

Daarna kwamen de gebruikelijke fotosessies. Ook deze keer bleek ons kleintje geen zin te hebben om mooi te gaan liggen. Ook de arts klaagde, dat kindlief telkens weer anders ging liggen. Hoe moest ze nou alle orgaantjes controleren? Tja, met het karakter is in elk geval niks mis, het wordt beslist een kind van zijn ouders.

Na enig zoeken kreeg de arts dan toch het hartje netjes in beeld, waarvan hierbij digitale akte. Je ziet duidelijk de beide boezems en kamers.

Ook heeft de kleine de eerste “vingerafdrukken” achtergelaten.

De eerste vingerafdrukken! Kom maar op met die paspoorten!

Prachtige vingertjes, netjes vier-plus-één. Kunnen zo naar de bureaucratische afdelingen van moeder- en vaderland: leg die twee paspoorten maar vast klaar!

Voor Annina komen er nog meer onderzoeken aan. Als je niet beter zou weten, dan zou je denken dat God eerst de afdeling gynaecologie van het ziekenhuis heeft geschapen voordat de mensheid ten planete verscheen.

Advertenties

5 reacties

Opgeslagen onder Bureaucratie, of de Strijd om de Paarse Krokodil, Dubbele nationaliteit, Gezondheidszorg, Grensperikelen, Nederlandse bureaucratie, TwAnnina+, Typisch Zwitsers, Zwitserse bureaucratie

5 Reacties op “Muur fotografeert hartje

  1. esther

    Fantastisch dat het kindje in wording nu al zo’n eigen karaktertje heeft. Echt een puntje dat iedere Laan nazaat wel bezit. En daar weet ik alles van, onze meiden hebben dat ook alleen zijn die dubbel besmet want Van Baarsen nazaten hebben daar ook last van. Geniet er maar lekker van.

  2. Stefanie Laan Stoffels

    In den beginne schiep God DE MUUR…. 🙂
    Maar of God al zulke mooie foto’s kon maken, dat betwijfel ik 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s