Een rustige Koninginnedag

image

Nu de regeringsplannen tegen dubbele paspoorten samen met de PVV van tafel geveegd zijn, kan de vlag met een gerust hart uit op 30 april. En met verkiezingen in aantocht kunnen we als Nederlanders in het buitenland via onze huiskamer (nee, wij brengen onze stem niet in een stemhokje uit) laten weten dat we van dit soort suffe plannen niet gediend zijn. Dat wordt niet makkelijker (de belofte van Bruin I dat stemmen vanuit het buitenland eenvoudiger zou worden is niet ingelost) maar wel steeds belangrijker. Het waterstofperoxidegehalte in onze regering moet drastisch naar beneden!

Advertenties

6 reacties

Opgeslagen onder Dubbele nationaliteit, Grensperikelen

6 Reacties op “Een rustige Koninginnedag

 1. Erik Evrard

  Hear hear!

 2. Het zal een hele opluchting voor jullie zijn dat VVD en CDA zich niet meer aan de afspraken met de champignon willen houden. Jij spreekt van Bruin I, hier werd de afgelopen weken geregeld gesproken over het kabinet Rutte I. Alsof er ooit een Rutte II gaat komen. Ook hoorde ik ‘het kabinet Rutte-Verhagen’. ’t Moet niet gekker worden.

  • Tja, natuurlijk heet een kabinet officieel naar de minister-president. Overigens zie je een volgnummer maar in twee gevallen: (a) als er inderdaad meer dan één kabinet onder dezelfde minister-president is (geweest) en (b) bij de regering van Prins Carnaval (Prins x d’n Uurste). Aangezien er tot nu toe maar één kabinet-Rutte is geweest, kan ik alleen maar concluderen dat de “I” naar het hoge carnavalsgehalte van de betreffende regering verwijst.

   • Peter Bruin

    Dit is een gepaste gelegenheid voor bovengetekende om zich te distantiëren van een kabinet dat door sommigen ten onrechte zijn naam opgeplakt heeft gekregen, en waar hij (tot volle tevredenheid van alle betrokkenen) nog niet het minste mee te maken heeft gehad! Wat nu in het geval het ooit nog eens mocht staan te gebeuren dat uw nederige dienaar het tot minister-president schopt?

 3. Peter de Eerste dan maar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s